Ondernemingsrecht

BVS-advocaten heeft een bijzondere passie voor het ondernemerschap en is erg actief in allerlei organisaties waaronder VOKA. Wij zijn ook actief als peter in het PLATO-project en begeleiden bedrijfsleiders. BVS heeft dan ook een zeer aparte visie op het ondernemingsrecht.

Als advocaten-ondernemers denken we vooral mét u mee, en focussen wij ons op snelle en efficiënte oplossingen: hands-on en pragmatisch.

Uw organisatie heeft dagelijks met ondernemingsrecht te maken. Denk maar aan de vorm en structuur van uw onderneming, afspraken die u maakt met medeaandeelhouders, de opbouw van uw distributienetwerk, contracten met klanten of leveranciers... Ook bij een samenwerking of joint venture, een overnametraject, financiering, herstructurering of faillissement bepaalt het ondernemingsrecht de spelregels.

Bij het aanpakken van problemen gaat vaak veel tijd en energie verloren. Zo ontstaat een negatieve spiraal die soms moeilijk te doorbreken lijkt. BVS-advocaten focussen liever op concrete oplossingen.

Ons hoofddoel is meerwaarde bieden aan uw onderneming. Dit realiseren wij door snel en efficiënt een concrete oplossing voor te stellen voor het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Het heeft geen zin om papier te vullen met juridische argumentatie wanneer één telefoongesprek een
situatie al kan ontmijnen.